ALLE DIENSTEN
OM DE OMZET
VAN JE BEDRIJF

TE DOEN GROEIEN

Om de juiste online marketing aan te bieden, hebben wij verschillende diensten. Bij een volledige opstart werken we steeds met een online marketingplan. Hierin leggen we de strategie vast en beslissen we welke kanalen we zullen inzetten. Heb je een meer specifieke eis – bijvoorbeeld zoekoptimalisatie of het verbeteren van Google Adwords – dan kunnen we je ook bijstaan.

Digitale
Strategie

Wil je meer klanten aantrekken via het internet? Wil je een nieuw merk in de markt zetten? Heb je een webshop opgestart maar is de verkoop niet naar behoren? Voor brede uitdaging zoals deze is het nodig om een digitale strategie uit te tekenen in een online marketingplan. Hierin gaan we na wat je doelen zijn en hoe het internet hierbij kan helpen. Wat zijn je sterktes, wie zijn je concurrenten, welke kanalen schakel je het best in? Onze spade ligt alvast klaar om het voor je uit te spitten.

Google
Adwords

We zijn zo’n fan van Google Adwords dat we officiële partner geworden zijn. In plaats van een budget te spenderen om in de “boekskes” te staan zonder te weten welk resultaat er effectief uit voortkomt, kunnen we tegen een bepaalde kost per klik bovenaan in Google verschijnen voor zoekwoorden die we zelf kiezen.

Webdesign &
Webontwikkeling

Heb je nood aan een nieuwe website, of is je huidige website toe aan een opfrisbeurt? Afhankelijk van je noden presenteren we je de gepaste oplossing. Voor beperkte budgetten kunnen we een moderne website voorleggen die gebouwd wordt op basis van een template. Heb je specifiekere wensen dan designen & ontwikkelen we een compleet nieuwe website. Je website wordt vaak gebruikt als spil voor je online marketing, en moet dus echt gebouwd zijn met je bedrijfsdoelen voor ogen.

SEO/Zoekmachine
Optimalisatie

Scoren in Google – je hoort het overal. Bij Webwolven hebben we een bewezen methode om de juiste trefwoorden te identificeren. Waar we de prioriteit leggen, hangt af van 3 factoren: hoe belangrijk zijn ze voor je bedrijfsdoelen, hoeveel zoekvolume is er op het zoekwoord in kwestie, en hoeveel concurrentie is er? Daarna gaan we aan de slag en maken we pagina’s die na verloop van tijd op de eerste pagina van Google terug te vinden zullen zijn.

Adverteren
op Sociale Media

De kans is groot dat je doelpubliek te vinden is op de sociale media. Met display advertenties kunnen we hen dan ook bereiken. Het voordeel is dat bedrijven zoals Facebook enorm veel data beschikbaar hebben over hun gebruikers, waardoor we zeer gericht enkel aan je doelpubliek getoond kunnen worden. De tijd dat de advertenties van je Brugse bloemenzaak getoond worden aan een Limburger met hooikoorts zijn dan ook volledig verleden tijd.

E-mail
Marketing

“Werkt dat nog wel, e-mail marketing?” Er worden dagelijks meer dan 200 biljoen e-mails verstuurd. Als deze op de juiste manier worden ingezet, is het een onmisbaar onderdeel van je online strategie. Het kan prospecten engageren op precies de juiste moment en hen overtuigen om klant te worden. We leggen je graag uit hoe dat precies in z’n werk gaat.

We verwelkomen alle welpjes in onze roedel!

We gaan samen op zoek naar manieren over hoe je het internet kan
gebruiken om je zaak rendabeler te maken. Geef ons hieronder een
seintje en dan gaan we van start!

Klik op de knop

Vertel een beetje over jezelf

Een wolf belt je op om te spreken over hoe je met je website meer omzet kan behalen